Запрошуємо до участі в навчальному семінарі щодо впровадження системи HACCP!
Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомляє, що в рамках виконання Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва Полтавської обласної державної адміністрації 9, 10 та 11 грудня 2019 року на базі ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» відбудуться одноденні безкоштовні тренінги-семінари для операторів ринку Полтавської області «Впровадження системи НАССР для бізнесу».
Зокрема, фахівцями Головного управління будуть надані роз’яснення щодо вимог харчового законодавства, принципів системи НАССР та проведення аудитів цієї системи.
До участі запрошуються представники малого та середнього бізнесу Полтавщини, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами (власники закладів, керівники, шеф-кухарі, адміністратори, працівники харчоблоків).
Реєстрація на захід є обов’язковою, посилання для реєстрації.
Довідково: система HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників. З 20.09.2019 року вона має бути обов’язково запроваджена у всіх операторів ринку, крім тих, що здійснюють первинне виробництво.