Онлайн – конференція трудового колективу Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
13.04.2021 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області відбулася онлай – конференція, на якій погодили ключові моменти роботи Управління.
Одноголосно обрали уповноваженого представника трудового колективу Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. Ним став Іван Климась, начальник Полтавського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Одноголосно поновили і склад комісії для ведення колективних переговорів, консультацій між адміністрацією та трудовим колективом Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Тож, до складу комісії від адміністрації Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області для ведення колективних переговорів, консультацій між адміністрацією і трудовим колективом Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області на 2017 – 2022 роки увійшли:
- Оксана Ісаєва, начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Андрій Мартиненко, начальник управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Станіслав Руденко, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Олександр Овчаренко, головний спеціаліст відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Катерина Даценко, головний спеціаліст відділу правового забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Членами комісії для ведення колективних переговорів, консультацій між адміністрацією та трудовим колективом Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області від трудового колективу Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області одноголосно стали:
- Іван Климась, начальник Полтавського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
- Інна Шатун, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності Головного управління Дежпродспоживслужби в Полтавській області,
- Вікторія Вінар, начальник відділу управління персоналом Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Наталія Гаращук, головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області,
- Сергій Куземко, начальнику Кобеляцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Також під час онлайн – конференції одноголосно погодили режим роботи та тривалість робочого дня. Для працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області встановлюється п’ятиденний робочий день з тривалістю роботи по днях:
- Понеділок, вівторок, середа, червер – по 8 годин 15 хвилин,
- П’ятниця – 7 годин,
- Вихідні дні – субота, неділя. Тривалість робочого часу працівників становить 40 годин на тиждень(за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України).
Час початку робочого дня з понеділка по п’ятницю о 8 год. 00 хв., перерва – з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. , Кінець робочого дня з понеділка по четвер о 17 год 00 хв. , кінець робочого дня у п’ятницю о 15 год. 45 хв.
Інших пропозицій не надходило.