Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні
0
16 травня 2019 року в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», на одному із ринків Полтавщини, було проведено навчальний пілотний аудит системи НАССР.
Аудит проводили експерти проекту за участю фахівців Держпродспоживслужби в Полтавській та Харківській областях.
Державні інспектори на практиці відпрацювали, як проводити аудит системи НАССР. За результатами аудиту під керівництвом експерта проекта ЄС Юрія Оглашенного, складений звіт та подані пропозиції по усуненню виявлених невідповідностей.
Довідково: Система НАССР – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.