Відбувся тренінг для фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області по виробництву безпечних молочних продуктів із застосуванням сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга
3 жовтня 2017 року в м. Полтава на базі готелю «Атмосфера» відбувся тренінг для фахівців територіальних органів з метою підвищення обізнаності щодо важливості застосування «найкращих практик» для виробництва безпечних молочних продуктів із застосуванням сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга.
На зустрічі були присутні: фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, а також експерти проекту з безпечності молока.
Цілі тренінгу направлені на оновлення знань щодо аспектів використання найкращих практик, які використовуються для виробництва безпечного молока, а саме: під час утримання тварин, забезпечення гігієни доїння та безпечності молока, застосування сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга.
Проведення тренінгу триває.