Чи можна за допомогою цибулини визначити, що серед грибів є отруйні – розкажуть наші спеціалісти
0
Восени випадки гострих харчових отруєнь трапляються досить часто. Одна з причин – вживання грибів.
Гриби – продукт, що важко перетравлюється і нерідко є причиною гострих отруєнь.
Тамара Пастушенко, провідний лікар ветеринарної медицини відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області розкаже, чому не можна вживати дикорослі гриби, які ознаки захворювання і як себе вести, коли відчули, що отруїлися!
А головне розповість – чи можна визначити за допомогою цибулини або срібної ложки, що серед грибів є отруйні!