Кінець літа – початок осені – найкращий час для купівлі кавунів!
0
В Україні справжні стиглі кавуни та дині, вирощені в природних умовах, зазвичай, з’являються тільки в другій половині серпня і далі.
Те, що продають у першій половині липня – швидше за все, тепличні баштанні, перенасичені нітратами і барвниками.
Обрати смачний та стиглий кавун – завдання не з легких. Адже, поки його не розріжеш, так і не дізнаєшся, який в нього смак. Однак, ризик купити несмачний кавун можна зменшити до мінімуму.
Як вибрати найсмачніший та стиглий кавун – розкаже Олексій Колотій – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Полтавщини.